Wedden op de NBA Finals Game 4: Milwaukee Bucks – Phoenix Suns

Jeroen van den Berg
13.07.2021

De NBA finals zijn in volle gang en nadat de Phoenix Suns 2-0 voorsprong pakten, kwamen de Bucks toch nog terug op 2-1. Nu staat Game 4 op het programma en gaan we kijken naar de odds. 

Milwaukee Bucks tonen veerkracht

De eerste twee wedstrijden in deze finale series leken makkelijk gewonnen te gaan worden door de Phoenix Suns. Constant liepen de Suns voor op de Bucks maar de werklust van de Bucks en dan met name Giannis Antetokounmpo zorgde ervoor dat de Bucks toch nog terug konden komen. Antetokounmpo was met 13 rebounds de grote man aan de zijde van de Milwaukee Bucks. Dat terwijl de Griek kort daarvoor nog geblesseerd was geraakt.

De overwinning op maandag zorgde er in ieder geval dat de spanning in de Finals weer helemaal terug is. De eerste twee wedstrijden werd het 118-105 en 118-108 voor de Suns. Maandagavond waren de rollen echter omgedraaid en werd het 120-100 in het voordeel van de Bucks die de eerste thuis game speelden. Op 15 juli wordt game 4 gespeeld waarna de grote finale op 23 juli gepland staat. De Milwaukee Bucks moeten dus winnen. Als Antetokounmpo zo speelt zoals afgelopen maandag zal dat geen enkel probleem zijn. De Phoenix Suns konden maar geen grip krijgen op “the Greek Freak:” Je ziet zo wat de beste bookmakers geven voor de kansen van de Bucks in Game 4 van de NBA Finals.

Geven de Suns de voorsprong uit handen?

Na twee wedstrijden op 2-0 voorsprong staan is natuurlijk een geweldige start. De Phoenix Suns kunnen rekenen op Devin Booker , Chris Paul en Mikal Bruggen die al lieten zijn bij tijd en wijlen de hele defensie van de Bucks zoek te kunnen spelen. In de eerste twee wedstrijden wonnen de Bucks zelfs met een matige Deandre Ayton. Als alle vier de spelers kunnen toppen tegen de Milwaukee Bucks lijkt de derde zege binnen te zijn.

De Bucks hebben echter wel al aangetoond vaker van een 2-0 achterstand terug te kunnen komen. Het gevaar is daarom zeker nog niet geweken. Laten we snel de odds erbij pakken zodat je alle tijd hebt om in te zetten op deze heerlijke finale. De Belgische bookmaker van dienst is Napoleon Games.

Wedden op de Milwaukee Bucks tegen de Phoenix Suns NBA Finals Game 4

© Napoleon games

Wie is er favoriet? The Milwaukee Bucks of the Phoenix Suns?

Na de twee overwinningen op rij leken deSuns de titel al in de zak te hebben. Toch kwamen de Bucks terug en is de spanning weer helemaal terug. De bookmakers weten het nog spannender te maken want de odds zijn in het voordeel van de Bucks. Dat zal betekenen dat de vijfde wedstrijd beslissend gaat worden. Wedden op de Milwaukee Bucks doe je bij Napoleon Games met 1.53. De Phoenix Suns staan met 2.44 een stuk hoger. Geloof jij ook in een heropleving van de Bucks? Pak snel deze wonderschone odds bij deze NBA Finals Game 4 via de link hieronder. Lees ons Napoleon Games review of meld je meteen aan.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.