PEC Zwolle – FC Twente voorbeschouwing en odds 

Jeroen van den Berg
18.12.2021

Na de bekermidweek zijn alle ogen weer gericht op de Eredivisie. Rode vaandeldrager PEC Zwolle neemt het op tegen het goed draaiende FC Twente dat vijfde staat op zaterdagavond. 

PEC Zwolle staat op slechts punten

PEC hoopt nog op een wonder, maar dat lijkt er niet meer in te zeitten. De eerste helft van het seizoen verloopt vooralsnog dramatisch. Er werd dit seizoen pas een keer gewonnen. Wel wist PEC in de laatste paar weken wat punten te sprokkelen. Dat deden ze door tegen RKC en Groningen gelijk te spelen. Vervolgens ging het tegen Fortuna, concurrent wat betreft de degradatiestrijd, weer mis en werd er met 0-1 verloren.

PEC heeft niet eens de meeste tegengoals gekregen maar wel zelf niet vaak te scoren. Ze staan na 16 wedstrijden op 8 gaols. Dit weekend in de beker tegen MVV ging het een stuk beter en scoorde PEC zelfs vier keer. Het lijkt langzaam dan toch misschien wel een beetje de goede kant op te gaan Mag PEC Zwolle hopen tegen FC Twente of geven de online bookmakers PEC geen schijn van kans?

FC Twente staat vijfde 

De Tukkers zitten in een goede fase. Twente is al vanaf 30 oktober ongeslagen en speelde zes wedstrijden slechts een keer gelijk. Ook in de KNVB Beker won Twente deze week. Dat deden ze op spectaculaire wijze van Feyenoord. De resultaten zien er dus goed uit en dat zorgt er dan ook voor dat Twente op de vijfde plek staat. FC Twente staat slechts een punt achter nummer vier Vitesse en zal graag de vierde plek overnemne. Vervolgens is het gat met de top drie wel wat groter, maar alsnog slechts zes punten. FC Twente doet er alles aan om bij de de top drie aan te sluiten. 

Dat zou dit weekend zomaar eens kunnen wat Ajax en Feyenoord staan tegenover elkaar. Deze match zal puntverlies voor minimaal een van de ploegen betekenen en daarom moet FC Twente winnen. We verwachten dat dat ook wel gaat gebeuren. De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden won PEc echter met 0-1. We gaan kijken naar de odds, maar niet voordat we je wijzen op de Betcity bonus. Dat is namelijk een gratis weddenschap van € 20,00 die je via de link onderaan dit artikel kunt activeren. 

Wedden op PEC Zwolle - FC Twente

De odds bij PEC Zwolle – FC Twente

Het wordt een mooi voetbalweekend en bij PEC Zwolle tegen FC Twente zijn er ook eens mooie odds te pakken. Die vind je bij Betcity waar we zien dat de noteringen niet eens zo ver uit elkaar liggen. PEC Zwolle staat op 3.45 voor een thuiwoverwinning. Voor een overwinning van FC Twente krijg je bij Betity 2.15. Dat geeft aan dat de Tukkers wel favoriet zijn, maar PEC toch ook zeker wel een kans maakt. Een gelijkspel staat op 3.60 keer je inzet. Wwat verwacht jij van deze wedstrijd. Zet nu in en pak gelijk die lekkere bonus. Eerst de Betcity review lezen kan natuurlijk ook. De wedstrijd wordt op zaterdagavond gespeeld in Zwolle. 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.