Feyenoord op bezoek in Zwolle: blijft Feyenoord winnen?

Jeroen van den Berg
14.02.2020

Na een zware bekerwedstrijd in Friesland reist Feyenoord op zondag af naar Zwolle tegen PEC. Wint Feyenoord opnieuw in de Eredivisie?

Feyenoord beste ploeg van Nederland?

Sinds de komst van Dick Advocaat heeft Feyenoord de beste resultaten van de hele Eredivisie bij elkaar gevoetbald. Feyenoord staat inmiddels weer in de top 3 en opmars van Feyenoord onder Dick Advocaat is dus indrukwekkend. De laatste acht wedstrijden werden gewonnen en de Rotterdammers staan nog op zeven punten achterstand van nummer 2 AZ. Dit is nog een flink gat maar met de huidige vorm zou het nog zo kunnen dat Feyenoord zal strijden om de nummer 2 positie. Bovendien is de selectie van Feyenoord volledig fit en kunnen de Rotterdammers dus op volle oorlogssterkte afreizen naar Zwolle. We verwachten dat de bookmakers Nederland zullen uitgaan van een overwinning van Feyenoord. Laten we eerst eens kijken naar de prestaties van Zwolle.

PEC Zwolle met een doel: niet verliezen

Na de winterstop lijkt het doel van PEC Zwolle te zijn om niet te verliezen. Dat doel lijkt te lukken. De laatste vier wedstrijden werd er niet meer verloren. Drie keer werd er gelijkgespeeld en een keer gewonnen. PEC doet alles wat het kan om uit de degradatiezone te blijven maar speelde de vorige wedstrijd gelijk tegen RKC. Na Feyenoord volgen gelijk de zware wedstrijden tegen AZ en Vitesse. Voor  PEC is dit een lastige reeks en dat maakt natuurlijk het gelijkspel tegen RKC extra zuur. Met nog een punt boven de degradatiestreep is het voor PEC in ieder geval noodzaak om de komende weken punten te pakken. We gaan de odds voor deze wedstrijd erbij pakken en gebruiken daarvoor 24Bettle. Na de odds zullen we ook de 24bettle bonus bespreken!

 

odds Pec tegen Feijenoord

©24Bettle

De odds voor deze wedstrijd

Feyenoord is op ramkoers en lijkt elke tegenstander te kunnen verslaan. Kan PEC dat absoluut niet wilt verliezen iets doen tegen dit goed draaiende Feyenoord? Bij 24Bettle geven ze de voorkeur aan Feyenoord om de winst te pakken. Voor een overwinning van de uitspelende Rotterdammers krijg je nu 1.72. Wil je inzetten op een overwinning van PEC dan kun je 4.30 keer je inzet terug verdienen. Voor een gelijkspel wordt er bij 24bettle 4.10 gegeven. Feyenoord is dus overduidelijk favoriet. Denk jij dat Dick Advocaat de negende overwinning op rij pakt?

Deze wedstrijd wordt nog spannender met de 24Bettle bonus!

Als je nog niet zo bekend bent met deze bookmaker doe je er goed aan om eens onze 24bettle review te lezen. De bonus die er voor je klaar staat is zeker de moeite waard.Je krijgt namelijk bij 24Bettle direct 100% op je storting tot een bedrag van  €100. Je verdubbelt dus je storting! Om het bedrag vrij te spelen geldt wel een rondspeelvoorwaarde van 8 keer op odds hoger dan 1.80. Pak de goede odds en deze mooie odds nog snel mee voor PEC–Feyenoord via de knop hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.