€ 100 Risicovrij inzetten op Juventus Real Madrid!

Peter Groen
03.06.2017

Op zaterdagavond nemen Juventus en Real Madrid het in Cardiff tegen elkaar op voor de Champions League finale. Dit duel geeft jou de kans om bij bookmaker BetFIRST een risicovrije weddenschap van € 100 te spelen. Deze actie is exclusief voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten wacht er echter ook een mooie promotie. BetFIRST heeft namelijk voor verschillende selecties de quoteringen verhoogde en ook enkele special bets gelanceerd! Lees nu hoe en wat.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST Buttons in dit artikel en meld je gratis aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, PayPal, PaySafe, Skrill, Neteller, Visa, Master.
  • Plaats een eerste bet op dit of een ander duel naar keuze van max. € 100.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang tot € 100 inzet terug!
  • Zet je cashback bedrag 1x in binnen 30 dagen op een odd van 1.20(+).

Nu aanmelden en € 100 Risicovrij Wedden

Zet in op een van de speciale bets en odds!

Bovenstaande actie is enkel voor nieuwe klanten. Bestaande klanten en nieuwe klanten kunnen omtrent het duel tussen Juventus en Real Madrid ook genieten van een andere promotie. Namelijk sterk verhoogde quoteringen en speciale weddenschappen. In totaal kun je voor maximaal € 25 inzetten op de special bets en odd uit onderstaande afbeelding.

CL Finale BetFIRST

Ook kun je uiteraard inzetten op de reguliere quoteringen. Real Madrid is lichte favoriet om het duel te winnen. De quotering voor Real Madrid is 2.70, gelijkspel staat genoteerd aan 3.10 en winst Juventus @ 2.95.

BetFIRST Top Bookmaker

Niet alleen voor je Champions League Wedden behoort BetFIRST tot de Beste Bookmakers maar ook voor andere weddenschappen. Het wedden aanbod is namelijk gigantisch groot. Ook behoort BetFIRST tot de Bookmakers iDeal en is storten met o.a. Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal en een PaySafeCard ook mogelijk. Het behoort tot de Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie. Probeer het nu risicovrij uit en benut de gigantisch hoge Champions League quoteringen!

Nu aanmelden bij BetFIRST

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *