Wint Standard voor het eerst in acht wedstrijden?

Jeroen van den Berg
11.01.2021

Het is bepaald niet het seizoen van Standard Luik. Het gaat dramatisch in de eigen competitie en ook zijn de Rouches al uitgeschakeld in Europa. Nu is er al acht keer niet meer gewonnen op rij, komt de ommekeer tegen Waasland Beveren?

Waasland Beveren moet zich uit gevarenzone vechten

Hoewel er vlak voor nieuwjaar een goed punt gepakt werd in de Luminus Arena tegen Genk zijn de zorgen zeker nog niet voorbij voor Waasland Beveren. Met negentien punten staan ze nu zestiende. Dat is een punt meer dan Cercle heeft dat op de zeventiende plek staat. Dat punt dat Waasland pakte tegen Genk was dus enorm belangrijk. Wel heeft Cercle nog een wedstrijd minder gespeeld dan de Leeuwen, het gevaar is dus zeker niet geweken. De laatste keer dat Beveren wist te winnen was een maand geleden toen het Mechelen met 2-3 versloeg. Het verschil met Standard is op dit moment zes punten. Belangrijker nog is dat een overwinning op Standard ze zou maar naar de dertiende plek zou kunnen leiden. Waar normaliter Waasland zou moeten vrezen als Standard op bezoek komt, ligt dat dit seizoen net even anders. Er liggen zelfs kansen. Hoe veel kans de Belgische bookmakers Waasland Beveren geven zien we zo.

 

Wat er is aan de hand met Standard Luik?

Het rommelt binnen Standard. De resultaten zijn er niet en de ploeg staat dus op een Standard onwaardig twaafde plek in de Pro League. Zou een trainerswissel voor de ommekeer kunnen zorgen? Op 28 december werd bekendgemaakt dat de Franse hoofdcoach Philippe Montanier en zijn assistent Debeve met onmiddellijke ingang ontslagen zijn. De herstart van de competitie gebeurt nu onder ex-speler Mbaye Leye met assistentie van Patrick Asselman. Bij Standard zijn er twee spelers die in ieder geval niet kunnen spelen tegen Beveren. Zinho Vanheusden en Obbi Oulare. Mbaye zou ieder geval af willen trappen met een zege. Laten we eens kijken wat de beste bookmakers daarvan verwachten als we de odds erbij pakken.

inzetten op standard-waasland beveren

©Ladbrokes

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De odds geven een verhouding aan die we eigenlijk gewend zijn bij een wedstrijd als deze, ware het niet dat dit seizoen Standard enorm onbetrouwbaar is. Je krijgt bij Ladbrokes 1.51 voor inzetten op Standard terwijl je zes keer je inleg krijgt als je gaat wedden op een overwinning van Waasland Beveren. Een gelijkspel staat op 4.50. Hoewel we niet gelijk verwachten dat Beveren direct Standard zou kunnen verslaan, zijn de odds zeker interessant om in te zitten op opnieuw puntverlies van Standard. Toch zou de trainerswissel natuurlijk ook het welkende positieve schokeffect met zich mee kunnen brengen. Mocht je overigens eerst wat meer informatie willen lezen over deze bookmaker, lees dan eens onze Ladbrokes ervaringen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.