Kan Standard Luik thuis winnen van Lech Poznan?

Erik de Kort
25.11.2020

Standard heeft nog een kans om in de Europa League te blijven en dat is om donderdag avond te winnen van Lech Poznan. Na drie nederlagen op rij zal het lastig worden om positief vooruit te kijken voor Standard.

Het ziet er somber uit voor Standard

Standard staat momenteel stijf onderaan in de groep en wist dus nog geen enkele wedstrijd te winnen. De mannen van Philippe Montanier wisten in drie wedstrijden slecht één keer te scoren. Ook tegen het niet fantastische Poznan gingen er drie punten de goot in en kwam Standard er eigenlijk niet aan te pas. In de competitie gaat het nog aardig, maar niet geweldig. Bij Standard zien we donderdag William Balikwisha en Zinho Vanheusden nog niet bij de wedstrijdselectie.

Vervangers van deze mannen zullen waarschijnlijk Konstinanos Laifis en Noe Dussene zijn. De statistieken van Standard Luik geven niet veel hoop en we houden dan ook ons hart vast voor wat de bookmakers voor Standard geven. De odds komen dit keer van Noxwin, een bookmaker die je hier nog niet zo vaak gehoord hebt, lees dan zeker ook eens onze Noxwin ervaringen. We bespreken de toch wel onbekende tegenstander Lech Poznan eerst nog even.

Gaat Lech Poznan door naar de laatste 32?

We hadden het op voorhand niet verwacht maar Lech Poznan heeft zichzelf een goede kans gegeven om zich te kwalificeren voor de knock-outfase na een 3-1 thuisoverwinning op Standard drie weken geleden. Twee goals van spits Mikael Ishak droegen bij aan de overwinning van de eerste Europa League winst dit seizoen.

De openingsgoals kwam van Michal Skoras en daarmee wist Lech op de derde plek te komen. Het verschil met zowel Benfica en Rangers is op dit moment vier punten maar de koplopers spelen morgenavond nog tegen elkaar. Er is dus een goede kans dat we Lech terugzien bij de laatste 32 als ze opnieuw Standard kunnen verslaan. We pakken de odds en de Noxwin bonus (één van de betere bookmaker bonussen) er gelijk bij.

 

noxwin odds bij wedden op luik lech poznan

©Noxwin

Wed nu met goede odds en een mooie bonus

Ondanks de slechte reeks in Europa van Standard zien we ze bij Noxwin toch lichtjes als favoriet staan. Je krijgt namelijk 2.57 als Standard wint en de odds zijn net iets hoger voor een overwinning van Poznan dat op 2.65 staat. Er is niet zo bijster veel verschil dus. De hoogste odds die je bij deze wedstrijd kunt vinden zijn die voor een gelijkspel. Hier krijgt je 3.64 keer je inzet voor.

Je kunt bij Noxwin nu gratis op deze wedstrijd inzetten. Met de Noxwin bonus krijg je namelijk een 100% gratis weddenschap tot €50. Zodra je €10 of meer stort krijg je hetzelfde bedrag in een freebet en dit kan dus oplopen tot maximaal € 50. Alles over het behalen van deze bonus doe je via de link hieronder.