Beerschot neemt het thuis op tegen Cercle Brugge, wie gaat winnen?

Jeroen van den Berg
13.01.2021

Nummer zeven Beerschot gaat opnieuw op zoek naar een overwinning. Na een punt tegen Gent werd er in ieder geval eens niet verloren. Weten ze wel van Cercle te winnen?

Is de vrije val van Beerschot een feit?

Op 29 november wist Beerschot voor de laatste keer te winnen. Tegen tien man van Mechelen werd er met 2-3 gewonnen. December was een dramatische maand voor alles en iedereen dat Beerschot liefheeft. Er werd thuis verloren van Eupen en op verplaatsing werden er uit drie wedstrijden nul punten mee naar huis genomen. Beerschot verloor achtereenvolgens van Moeskroen, Anderlecht en STVV. Afgelopen weekend werd er dan met 1-1 gelijkgespeeld en dat was dus het enige behaalde punt in vijf wedstrijden. Nu is het zaak om deze match te winnen, de volgende tegenstander is namelijk Club Brugge dat koploper is. Beerschot moet het in deze wedstrijd tegen Cercle doen zonder Loris Brogno en Tarik Tissoudali. Beide vleugelaanvallers zijn geblesseerd aan de knie. Het gevaar in de aanval moet komen van Eleke, Sanyang en Suzuki. Kunnen deze mannen het verschil maken tegen Cercle? Van de bookmakers België hebben we Circus er voor je uitgepikt om de odds te voorzien. Als Nederlander kun je niet bij Circus wedden maar we raden je dan aan om een bookmaker te kiezen uit van onze Bookmakers NL pagina.

 

Minder punten dan gespeelde wedstrijden voor Cercle

Er zijn negentien wedstrijden gespeeld zover en Cercle heeft slechts achttien punten bij elkaar gespeeld. Moeskroen staat op 17 punten uit 20 wedstrijden en doet het dus nog slechter. Als Cercle omhoog kijkt zien ze Waasland Beveren en STVV dichtbij staan. Het verschil is respectievelijk één en twee punten. Toch geven de laatste resultaten niet al te veel vertrouwen voor een goed verloop van de tweede seizoenshelft. De zeven laatste wedstrijden gingen allemaal verloren. Op de thuismatch tegen Genk na, allemaal met minimale verschillen, maar toch. Zeven keer op rij verliezen, dat doet wel wat met het vertrouwen van een team. Cercle hoopt natuurlijk weer eens punten te pakken en kijkt ook naar de slechte resultaten van Beerschot. Dit zou het moment moeten zijn om weer eens te winnen of toch gelijk te spelen. Laten we snel kijken wat de odds bij de bookmakers zijn.

 

Wedden op Beerschot - Cercle brugge met de beste odds

© Circus

De beste odds om te wedden op Beerschot – Cercle

De wedstrijd die eind vorig jaar werd uitgesteld, wordt nu ingehaald en dus is het aan ons om je opnieuw van de beste odds te voorzien. Bij Circus zien we dat de odds niet eens zover uit elkaar liggen. Wedden op Beerschot doe je met 2.16 terwijl de odds voor Cercle Brugge op 3.36 staan. Hoewel het verschil op de ranglijst tien plekken is, vallen de verschillen in de odds zeker nog mee. Een gelijkspel levert je net iets meer op dan winst van Cercle. Dit staat op 3.73 bij Circus. Alle informatie die je ook maar kunt bedenken over wedden bij Circus hebben we samengevat in onze Circus review. Lees die dan ook zeker eens door als je benieuwd bent naar het wedden bij deze bookmaker.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.