PSV – Feyenoord – Kies jouw Bookmaker Actie

Peter Groen
16.09.2016

Op zondag 18/9 wordt het duel tussen PSV en Feyenoord afgewerkt. Deze topper in de Nederlandse Eredivisie tussen de nummer 2 en 1 belooft vuurwerk. Graag introduceren wij jou met de verschillende acties waarmee jij kunt wedden op dit duel. Daarnaast blikken we ook in een voorbeschouwing vooruit op het treffen zodat jij voorbereid bent op een winnende weddenschap.

Geheel Gratis Wedden Zonder Storting

Allereerst is het mogelijk om € 5 Gratis Wedden op Voetbal Zonder Storting actie te benutten door je aan te melden bij Bookmaker Circus. Je klikt op onderstaande afbeelding, dan op create account, meld je aan en gaat vervolgens naar je account en gegevens. Hier valideer je je telefoonnummer en geeft de code uit de bevestiging sms in. Hierna ontvang je direct € 5 wedtegoed. Aanvullend wacht er ook nog de Circus Bonus op jou die bij een storting 100% bonus tot € 250 oplevert, € 30 aan gratis weddenschappen na eerste storting en € 10 na het downloaden van de app.

Klik op onderstaande afbeelding en Wed Gratis bij Circus!
Circus 5 euro Gratis

Wedden met een Bonus naar keuze

Als je bereid bent om een storting te maken zijn er verschillende bookmakers die jou een interessante Bookmaker Bonus aanbieden. Persoonlijk gaat onze voorkeur bij dit duel uit naar de BetFIRST Bonus. Niet alleen omdat onze BetFIRST Ervaringen positief zijn maar met name door het type bonus. Als je je eerste weddenschap verliest, ontvang je je inzet tot € 100 geheel terug. Stuur een e-mail naar support.nl@betfirst.be en zij betalen je binnen 24 uur terug. Dit bedrag hoef je hierna slechts 1x op een 1.20 odd in te zetten waarna je kunt uitbetalen of doorspelen. Je loopt dus geen enkel risico bij je PSV Feyenoord Weddenschap. Aanmelden kan direct onderstaand. Storten kan o.a. met iDeal, Skrill en Neteller.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

PSV – Feyenoord: Blijft Feyenoord aan kop?

Feyenoord gaat aan kop met 15 uit 5 terwijl PSV tweede staat met 13 uit 5. Enkel Groningen wist PSV in Eindhoven van winst af te houden in de competitie. PSV verloor daarentegen Europees wel reeds, Atletico won dinsdag met 0-1 in het Philips Stadion. Feyenoord kent een perfecte serie en wist donderdag zelfs van Manchester United thuis te winnen met 1-0. Deze wedstrijd kostte wel veel krachten en ook in de Super Cup was PSV reeds te sterk voor Feyenoord. Wij denken dat Feyenoord een moeilijke middag tegemoet gaat. Denk jij hetzelfde of anders? Zet je € 5 gratis in bij Circus of profiteer van de € 100 cashback van BetFIRST en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *