Mourinho’s Tottenham tegen Chelsea

Erik de Kort
19.12.2019

Jose Mourinho neemt het opnieuw op tegen een ex- werkgever. Chelsea komt op bezoek. Het is een strijd tussen de nummer vijf en vier van de Premier League en er staat dus een hoop op het spel!

Onderling verschil nog maar 3 punten

Met Tottenham op stoom en Chelsea in vormcrisis wordt het een zeer interessante ontmoeting tussen deze teams. Van de laatste vijf wedstrijden won Tottenham er onder Mourinho vier. De andere ploeg uit Londen verloor er net vier van de vijf. Als Tottenham dus weet te winnen van Chelsea, neemt het de vierde positie over. Het gat met de top drie is overigens nog wel flink. Manchester City staat daarmee momenteel namelijk op de derde plaats met 35 punten. Dat zijn er inmiddels al zes meer dan Chelsea nu heeft.

Chelsea verloor van Manchester City, West Ham, Everton en Bournemouth. Het enige duel in de laatste vijf Premier League-wedstrijden dat werd gewonnen was de thuismatch tegen Aston Villa. Er werd ook slechts vier keer gescoord door Chelsea in deze wedstrijden. Aanvallend hebben The Blues het dus lastig.  Als we wat dieper ingegaan zijn op Tottenham delen we je de odds mee voor een overwinning van Chelsea. We zijn de betting sites Nederland namelijk afgegeven en hebben erg mooie quoteringen gevonden. Ook lichten we nog een mooie Svenbet bonus toe.

 

Tottenham op stoom onder nieuwe coach

Met Mourinho aan het roer is er het nodige veranderd bij Tottenham, in positieve zin. Hel spelplezier is terug volgens een flink aantal spelers. Harry Kane heeft aangegeven dat er meer plezier is bij trainingen en dat is terug te zien aan de resultaten. Er werd sinds de komst van Mourinho gewonnen van West Ham en Bournemouth, nipt verloren van Manchester United en vervolgens ruim gewonnen van Burnley. Ook de uitwedstrijd tegen Wolverhampton werd vorige week gewonnen. Vier overwinningen dus in vijf wedstrijden. Gaat Tottenham voor de vijfde zege sinds de komst van “The Special One’? Het gevaar zal moeten komen van Kane, Son en Delle Alli. Samen staan zij dit seizoen al op 19 goals en 12 assists. Dat ook Vertonghen belangrijk is, toonde hij vorige week met de winnende goal tegen de Wolves. We pakken de odds erbij.

 

de odds voor tottenham hotspur chelsea

©Svenbet

De Svenbet odds bij deze wedstrijd

Svenbet heeft goede odds voor je klaar staan voor deze Engelse topper. De odds voor beide teams liggen dicht op elkaar en we kunnen er dus vanuit gaan dat het een erg spannende match gaat worden. Als je nog niet zo bekend bent met Svenbet, lees dan zeker eens onze Svenbet review door.
De thuisploeg is favoriet. Voor een overwinning van Mourinho en zijn Tottenham krijg je nu 2.39. Een gelijkspel heeft de hoogste odds. Hier krijg je 3.60 voor. Als jij denkt dat Chelsea wint kan je hier ook goed mee verdienen. Je krijgt namelijk 2.83 voor een overwinning van The Blues.

Pak ook die goede bonus mee!

Het is lekker wedden op voetbal bij Svenbet. Je krijgt hier namelijk een 100% welkomstbonus tot € 125. Deze 100% bonus krijg je al bij een minimum storting van € 30. Het enige dat je hoeft te doen is de PROMOCODE SBOOKX6 te gebruiken. De € 125 bonus krijg je als je zelf € 125 stort. Zo verdubbel je dus makkelijk je eerste storting, mits je je bonusbedrag kan rondspelen binnen de voorziene tijd van 30 dagen. Inschrijven en profiteren van dit aanbod bij Svenbet kan via deze knop.