Twee teams op gelijke hoogte: Wedden op Zulte Waregem – Genk

Jeroen van den Berg
16.01.2020

31 punten voor allebei de teams. Zulte Waregem neemt het op zondag op tegen Genk. Blijft Zulte boven Genk staan of zijn de rollen na zondag omgedraaid?

Wie van de twee ploegen komt dichter bij de top 5?

Evenveel punten en ongetwijfeld hetzelfde doel. De Playoffs één behalen. De eerste zes ploegen behalen de Play-offs en met de huidige zevende en achtste is er dus nog wel wat werk aan de winkel voor zowel Zulte als Genk. Vooralsnog is het een nek aan nek race. Ook de resultaten van de laatste vijf wedstrijden lijken redelijk gelijk. Van de vijf gespeelde matchen won Zulte er 2. Genk won 3 wedstrijden. Zulte Waregem verloor de laatste twee wedstrijden op rij en zal dus ongetwijfeld gebrand zijn om drie punten te pakken tegen Genk. We hebben een rondje van de voetbal goksites gemaakt en zijn uitgekomen bij Bwin Bonus met hele goede odds. Denk jij dat Genk boven Essevee staat na dit weekend?

Genk heeft zwaar programma voor de boeg

Na de wedstrijd tegen Zulte staan Genk, Charleroi, Antwerp en Standard te wachten. Al deze teams staan boven Genk en dus mag het de mouwen opstropen de tweede seizoenshelft. Met de vierde plaats in de Champions League weet Genk in ieder geval dat het niet meer in Europa in actie komt. Zo kan het zich dus focussen op het behalen van de Play-Offs.  Buiten Bryan Heinen en Danny Vukovich lijkt  het erop dat coach Hannes Wolf over een volledig fitte wedstrijdselectie kan beschikken.

Kan Francky Dury met Zulte weer eens winnen?

Twee wedstrijden op rij zijn er verloren. Beide clubs uit Brugge waren te sterk voor Waregem. Waar Club met 4-0 te sterk was in eigen huis, won Cercle, ook thuis, met 2-0. Voor de laatste overwinning gaan we een maand terug in de tijd. Sint-Truiden werd met 5-1 verslagen. Ook in de kwartfinale van de beker won Zulte. Hier werd Charleroi met 2-0 verslagen. De gevaarlijkste mannen in deze twee wedstrijden waren Saido Berahino en Omar Govea, met twee goals ieder. Voor Zulte wordt het na een maand zonder overwinning dus wel weer tijd om een wedstrijd te winnen. We gaan kijken naar de odds bij Bwin.

 

Zulte tegen Genk odds bwin

© Bwin

De odds voor Zulte Waregem – Genk

We zien bij Bwin dat Zulte ondanks de thuiswedstrijd de underdog is tegen Genk. Voor een Waregemse winst krijg je namelijk 3.25 terwijl je voor een overwinning van Genk 2.05 krijgt. De bookmakers van Bwin gaan er dus van uit dat Genk de wedstrijd zal winnen. Voor een gelijkspel worden met 3,60 de hoogste odds gegeven. Als jij graag wilt inzetten met deze odds dan raden we je aan om onze Bwin review te lezen of je via de link hieronder aan te melden.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.