Wedden op Willem II tegen Sparta op zaterdag

Jeroen van den Berg
02.11.2021

Willem II is van een top drie notering naar de zesde plek gezakt. Sparta staat echter op de voorlaatste plek en pakte dit seizoen pas zeven punten. Welk team wint er op zaterdagavond tijdens Willem II – Sparta?

Willem II verliest vijf wedstrijden op rij punten

Na de wonderbaarlijke zege op PSV gaat het sinds 25 september bergafwaarts met de club uit Tilburg. Drie van de laatste vijf wedstrijden gingen verloren en er werden twee wedstrijden gelijk gespeeld. Eerst was Heracles met 3-2 te sterk door een goal in de slotseconde van de match. Ismail Azzaoui deed Willem II de das om en zorgde voor het eerste verlies. Vervolgens speelt Willem II tegen Twente gelijk met 1-1. Een paar dagen later komen de Tilburgers ook niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Fortuna

Na drie wedstrijden zonder overwinning kreeg Willem II de kans de draad op te pakken tegen RKC in de beker. Daar ging het echter faliekant mis en verloor Willem II met maar liefst 3-0 van de ploeg uit Waalwijk. Alsof al dit puntverlies nog niet genoeg was vernederde Utrecht Willem II afgelopen weekend zelfs met 5-1. WIllem II hoopt dus dat het tegen Sparta eindelijk weer eens kan winnen.  Wel zijn er nog wat blessures en is het nog maar de vraag of Willem II volgens de beste bookmakers Nederland favoriet is. Dat bekijken we zo, nadat we de resultaten van Sparta hebben bekeken.

Crisis bij Sparta?

Het lukt Sparta maar niet om te winnen. Na elf wedstrijden staat de ploeg van Henk Fraser nog slechts op zeven punten. Allen PEC Zwolle doet het slechter en staat pas op vier punten. Dat betekent wel dat de Kasteelclub in de degradatiezone verkeerd. Fortuna staat boven Sparta met negen punten. Dat zijn er twee meer dan de ploeg uit Rotterdam heeft. Daarboven staan dan nog RKC en Groningen met tien punten. Om de gevarenzone te verlaten dient er dan ook gewonnen te worden. Maar dat lijkt juist maar niet te lukken. 

De enige keer dat Sparta dit seizoen won was tegen Fortuna in eigen huis. De andere punten komen door gelijke spelen tegen Heracles, NEC, PEC en Groningen. Afgelopen zondag leek Sparta er tegen Feyenoord in de Rotterdamse derby alsnog een punt uit te halen. Echter was het Cyriel Dessers die zijn status als supersub voor Feyenoord waar wist te maken met een goal in de slotminuut van de blessuretijd. Bij Bet365 kijken we naar de odds en de Bet365 bonus bij deze wedstrijd. Gaat het dan eindelijk lukken om te winnen?

Willem II favoriet tegen Sparta zaterdag 6-11

© Bet365

De Bet365 odds bij Willem II tegen Sparta

Willem II is als thuisploeg favoriet tegen Sparta. Je krijgt voor wedden op de Tilburgse club bij Bet365 2.15. Een gelijkspel staat op 3.50 keer je inzet en dat is net wat meer dan de 3.20 die je krijgt voor Sparta. Sparta is dus de underdog bij deze bookmaker. Wel krijg je lekkere odds bij een wedstrijd waarbij er een hoop op het spel staat. WIl je meer te weten komen over deze nieuwe bookmaker? Lees dan onze Bet365 review. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden en de bonus meepakken via de link hieronder. Bovendien kan je ook live wedden op deze voetbalwedstrijd.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.